Laten we samenwerken.

Sinds 2008 helpen wij onze mede Amsterdammers met het verhuren en onderhouden van hun woonboten. Momenteel zijn we op zoek naar meer samenwerkingen. Misschien heeft u onze gele flyer in uw brievenbus gevonden of misschien heeft u via naasten van ons bestaan gehoord; hoe dan ook moet er een goede reden zijn dat u hier nu bent. Hieronder kunt u zien wat wij doen en hoe wij te werk gaan. 

Aangenaam kennis te maken

Ons bedrijf, Titanic Enterprise, is een klein familiebedrijf, opgericht in 2007. Wij zijn zelf ook booteigenaar en hebben een passie voor Amsterdamse woonarken & woonschepen. Al sinds 2008 werken wij samen met vele boot-eigenaren in Amsterdam om hun boot aan te kunnen bieden in het toerisme. Bijdragen aan de vakantiebeleving van toeristen van over de hele wereld is een leuke bezigheid! Ook is het, met een blijvend groeiende toeristische sector, een rendabele bezigheid. Wanneer u uw woonboot niet gebruikt, tijdens bijvoorbeeld een buitenlandse reis of wanneer u samen gaat wonen, kan u dit in uw voordeel gebruiken. 

Werkwijze

Legaliteit en voorwaarden

Het verhuren van appartementen en woonboten is hedendaags een omstreden onderwerp in het nieuws. Er wordt veel illegaal verhuurd en er worden dan ook veel mensen beboet door de Gemeente. Illegaal verhuren mag simpelweg niet en eigenaren en verhuurbedrijven kunnen beide tot wel 10.000,- boete krijgen bij overtreding. Er zijn echter manieren om legaal uw woonboot te verhuren. Hier weten wij zeker het fijne van! Wilt u goede verdiensten uit uw boot en toch binnen de lijntjes kleuren?

De volgende voorwaarden zijn voor ons belangrijk:

  • Uw boot moet in verhuurbare staat zijn
  • Uw boot is 1-2 maanden per jaar verhuurbaar (tenzij u een short stay vergunning heeft)
  • In geval van een 'opgedeelde' boot in 40/60% verhuren wij vanaf 1 maand tot onbepaalde tijd
  • Voor de gehele contractperiode kunt u uw boot niet in gebruik nemen of zelf verhuren en verzorgt Titanic Enterprise de verhuur en verzorging van uw boot

Contact

Heeft u interesse in een partnership of eerst meer vragen? Neem via het contactformulier contact met ons op!

Naam *
Naam